Butiker

En dag i Mölle

Detta inlägg innehåller en reklamlänk.

Mölle brandstation hade piffat till det lite sen jag var där förra sommaren med både flaggor och nya utemöbler från Fermob. Dock saknade jag alla grönsaker som de hade där utanför förra året.

Mysigt inne. Störigt att någon glömde plocka undan efter sig va? Men tog med bilden ändå för att visa er hur fint det är där inne. Gillar verkligen långa bänkar längs väggarna och så bord som gör det möjligt att skapa långbord för många eller plats för många som inte vill sitta ihop. Flexibelt och bra.

Det serverades ett stort fat Paella den dagen jag var där.

Miljön runt om är också fin och eftersom det är en fiskeby så finns det såklart en massa sånt som nät, båtar och annat fotovänligt. Som havet nedan tex. Jag tog en promenad längs havet och det är ju så skönt att göra det ibland. Det är så enkelt och kravlöst.

På vägen mot bilen gick jag förbi en annan bil. Så söt. Kanske inte lika fotad som den i Paris men lika fin.

 

Hej!

Ser att det har varit nästan trångt med folk härinne idag! Vad roligt att så många hittat hit! Jag hoppas att ni tittar in fler gånger och ni ska veta att ni är så välkomna. Jag försöker uppdatera dagligen och har lyckats ganska bra med det på sista tiden tycker jag och så mycket äventyr som jag samlat på mig i sommar så har jag absolut inte brist på ämnen. Och undrar ni något så släng gärna in en kommentar, jag svarar alltid ( tror jag, hoppas att jag inte missat någon fråga nu). Vill ni så finns jag på instagram också @oddsends.se

Fin måndag till er!

2 Comments

 • Emma
  7 augusti, 2017 at 21:32

  Så fint, dit har jag också velat åka! Hoppas att det blir snart. <3

  Reply
 • Odds & Ends
  8 augusti, 2017 at 20:49

  Passa på! Det är så fint nu!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: