Blommor och trädgård

Bröd ost och färgval

Detta inlägg innehåller reklam.

I söndags besökte jag och Andreas saluhallen och köpte med oss lagrad cheddarost och lite Levainbröd. Vi åt det tillsammans med räkor och massor av citron. Så gott och så enkelt. Ser ni tallriken förresten? Ja jag har äntligen köpt min tekopp med fat. Passade på nu när det är 30% rabatt HÄR.

Jag håller på att försöka bestämma mig för vilken kulör väggarna i sovrummet ska ha. Jag velar mellan det grå och beiga tonerna. Jag vill ha något som är lagom grått med lite beige i. Jag tror att jag kan ha bestämt mig. Nästan. Det ska passa med vårt grönmålade golv och så måste jag såklart ha i åtanke att sovrummet ligger i söderläge. Jag vill absolut inte att det ska bli för beige.

Måste såklart också visa min nya växt, Blodtopp heter den. Älskar den lite vilda och yviga känslan och de vackra hallonröda topparna. Lite annorlunda också i trädgården. Har jag förresten berättat att jag tog bort min New Dawn ros vid planket ( den trivdes inte alls) och planterade dit ett fikonträd som däremot verkar vara överlycklig över att få komma ut? På bara någon vecka har den tagit fart. Hoppas att den klarar vinter nu bara. I dag ska jag lämna in lite saker på loppis, kanske köpa färg och så vill ja baka en choklad och hallonkaka.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: