Hemma hos oss

Från grunden och ny lampa

I dag kom mina lampor som jag beställt och jag har lite svårt att placera ut dem. Jag vill ha dem överallt. Det ska i alla fall stå en på mitt sängbord. Får se om det blir den gröna eller den rosa. Ja och sen så har ju boken som jag förbokat kommit. Från grunden med systrarna Eisenman. De allra flesta produkterna ute i butikerna är ju väldigt smidiga att köpa. Att slippa stå och gör allt från grunden sparar ju både tid och ork. Men vissa ( de flesta) innehåller ju så mycket som inte är bra och många saker är så enkla och göra. Ta tacos till exempel. Färdig guacamole? Som håller i flera månader? Det säger sig väl självt att det inte är en färsk grönsak i burken. Eldorados guacamole innehåller så lite som 0,4 % avokado. Vi har aldrig köpt färdig guacamole och kommer aldrig att göra. Och tacokryddan har vi bytt ut för ett tag sen när vi upptäckte att magarna inte kändes bra och vi misstänkte att det var just tacokryddan. Så nu gör vi egen och vi kan frossa tacos igen och magen är så tacksam.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: