Produkter

Finstilt hos IKEA

ikea_finstilt_porslin

ikea_finstilt_serveringsskal-2

Foto: IKEA

Ikea bjuder på en höst full av nyheter, bland annat serien Finstilt som innehåller den här fina skålen. Jag tycker bilden är så fin i färgerna. Blått är ju sannerligen färgen med stort F och har varit ett tag nu. Och helt säkert är att det kommer att synas långt framöver. Blått är ju en väldigt behaglig färg och lätt att inreda med oavsett om man gillar Kinfolk, lyxigt Art Deco eller klassisk inredningsstil. Det kan verkligen vara hur fint som helst med väggkulörer som till hör den varmare färgskalan ( tänker då nyanser som brända toner, rouge toner och gult) men de är enligt mig lite svårare att få till. Jag hade en jättefin parfymask en gång som var så där pudrigt rosa och så otroligt fin, så att jag tog fram färgkoden och målade Signes rum. Och oj, det blev verkligen inte bra. Det blev någon slags Rhode Island dressing känsla. Men övning ger färdighet och jag vet nu mer vikten av att provmåla.

1 Comment

 • Tina
  14 september, 2016 at 07:47

  Haha, Rhode Island-dressing! Nej det låter verkligen inte som någon hit… Men sannerligen innovativt ändå att plocka fram färgen:)

  Och blått ja. Vi har haft våra blåa sammetssoffor i typ 15 år nu och jag älskade som då och hatade dom en stund, men är nyförälskad igen. Det är så galet bra kvalité i dom så dom lär väl hänga med till nästa gång blått tar över världen igen tror jag. Känns ganska bra faktiskt.

  Ha en fin dag!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: