Hemma hos oss

Sammet och linne

fatolj

rumhemma  vardagsrummet

vitjulstjarna

Hej!

Äntligen så kom den nya soffklädseln som jag beställt. Jag beställde till både soffa och fåtölj, den gamla klädsel var sliten i sömmarna och jag har ju tvättat den i maskin fast det står kemtvätt på den vilket gjort att klädseln kanske krympt lite och därmed spänns ut. Nå väl, valet stod mellan ny soffa och ny klädsel. Det blev till slut en ny klädsel eftersom vi kände oss nöjda med modellen och soffan fortfarande står sig. Det var helt klart ett ekonomiskt beslut också eftersom jag bara hittade dyra soffor jag kunde tänka mig som hade rätt klädsel. Det blev ett mörkt blått linnetyg som heter Indigo och kommer från Designers Guils. Det är 100% linne och går att tvätta i 40°. Jag köpte min klädseln på Bemz. Matchar gör jag med en kudde i sammet från HM Home som jag tycker har fina och prisvärda kuddar.

I dag har jag varit hemma med Signe som har ont i halsen, så vi har myst i soffan med film och tidningar. Och så fick Hedvig komma hem direkt till skolan istället för att gå på fritids. Och hon har fullt upp med att kolla på alla avsnitt av förra årets julkalender som hon tyckte väldigt mycket om.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: