Veckans lista

Veckans lista – v.30

Filippa K har börjat fylla på sin butik online med lite höstnyheter och i höst har jag tänkt köpa en kofta i ull som inte noppar sig, eller åtminstone minimalt. Är det något jag är trött på så är det stickade plagg som noppar sig innan de ens hunnit till tvätt första gången. Och så tycker jag om att fylla min garderob med favoriter som funkar år efter år. Mörkt blå är en av mina favoritfärger i garderoben.

Det går nog inte en vecka utan att jag tar med något från Artilleriet, men det förstår ni va? Unika produkter som inte finns överallt och som känns garanterat bra i kvaliteten. Man vet att det är bra grejer man får. Till svala sommarkvällar och stormiga höstkvällar skulle jag vilja ha den.

Nackdelen med Pinterest ( och i stort sett hela world wide web) är att ens bilder hamnar vartsomhelst, hursomhelst och hos vemsomhelst. Nyligen hittade jag en av mina bilder på Pinterest och det är ju såklart väldigt roligt att den är omtyckt men som ägare till fotot så vill man ju ha lite cred. För mig är det okej att låna men länka och skriv ditt mitt namn.

Nu är det ett tag sen jag var till Gotland och längtan tillbaka till ön börjar komma nu när jag ser bilden. Kanske nästa sommar? Jag är lite sugen på att åka till Kroatien också. Och Danmark.

Älskar dessa byxor från Ganni.

Parfym. Jag har lite svårt för parfym. Jag är väldigt petig och tycker att de flesta är för starka, för svaga, för sportiga, för kryddiga, för feminina, för manliga.. Jag är mer eller mindre omöjlig. Jag sniffade på Byredos parfymer när jag var i Stockholm och jag blev helt snurrig av alla dofter. Men det ÄR svårt med parfym. Och för mig är det viktigt att parfymen känns JAG. Med mig hem har jag i alla fall två prover med Dark Rain och Never Spring från Björk & Berries som skulle kunna vara något. Dark Rain som är inspirerad av den första regniga höstdagen när marken fortfarande  är varm och huden sommarfräsch. Dark Rain är jordig och våt doft av trä och ambra. Den innehåller bland annat trollhassel som sägs lugna, rena, stärka och berika huden. Tillverkad i Sverige och ekologiskt tänk.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: