Blommor och trädgård

Julita gård

Ibland undrar min man vart jag ska någonstans. Som häromdagen när vi var vi Julita gård. Vi skulle åka hem och stod på parkeringen och skulle precis fortsätta vår lilla resa, då jag får syn på den stora röda byggnaden. Jag älskar färgen i de väderbitna träplankorna och den blå fönstren. Så jag liksom traskar på åt motsatt håll med kameran i högsta hugg och får ännu en gång förklara att “jag ska bara fota en sak”.

Signe skrattade av lycka när hon klarade att gå på styltorna precis innan regnet kom.

Om man är duktig på tider eller har lite närmre än oss så kan man med lite mer skicklighet eller tur än oss kanske få se Pettsson och Findus teatern som visas under sommardagar.

Fasaden och den väderbitna färgen, sjön som speglar sig det gamla fönstret och spetsgardinen. Allt sånt som ligger mig nära. Det liksom ger en så fin guldkant i vardagen.

Visst berättade jag att det finns massor av trädgårdsland? Eller gjorde jag inte det? Hursomhelst så kan man där strosa bland humlestörar, långa rader av sallad, bönor, sparris, ängsblommor, kryddor och massor av annat. Otroligt inspirerande!

1 Comment

  • Julia
    22 juli, 2016 at 09:09

    Ser underbart ut!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: