Okategoriserade

Most Wanted – Kakel

Enkel men ack så snyggt. Den svarta listen dämpar det feminina lite vilket är så snyggt.

Foto: Paul Ferney

Det grågröna kaklet som är lagt med olika nyanser är superfint tillsammans med det grå badkaret och till det äldre handfatet. Och så lite detaljer som mattan, tvålen och spegeln så är det klart. Grunden i badrummet är ju så viktig. Hemma hos oss har vi ett sjuttiotalsbadrum som är halvrenoverat av den tidigare ägaren. Eller ja det är ju klart men kaklet, den låga toaletten och handfatet är kvar. Egentligen skulle vi ha gjort om det förra sommaren men så bestämde sig kommunen för att dra in kommunalt avlopp till alla hus som vi som husägare snäll får betala själva.

Foto: Via Desire to inspire

handdukshylla

Superfint kakel och verkligen en dröm att ha ett så vacker element.

Foto: Byggfabriken

Jag älskar, älskar, älskar detta badrum! Kaklet är underbart, mörkt grön är ju en av mina absoluta färger. Och just kombinationen med all grönska, ljusinsläppet och det rutiga golvet som gör det där hela så där inte perfekt som det ju ska vara.

Foto: India Hobson

Terazzo är ju något som kommer nu efter både vit och grön marmor och det finns ju massor av olika varianter. Varianten på bilden skulle jag kunna tänka mig faktiskt. Lite originellt och personligare variant av Terazzon. Tänker mig ett vitt kakel på väggarna och brunt trä i tvättskåp till.

Foto: Via Pinterest (let me know if you know what photographer)

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: