Veckans lista

Veckans lista v.14/21

Detta inlägg innehåller reklam

Foto: HM

Jag föll pladask för den här jackan direkt. Silke, färgerna och modellen. En jacka som går att kombinera till så mycket. Tänk till ett par vida blå jeans, till matchande shorts eller byxa, över bikinin eller som en kortare morgonrock. Hursomhelst ett lättburet plagg som andas lyx. Och är man någon som bara vill välja klänning så finns det också. Hur ska man kunna välja?

Foto: HM, Auctionnet

Trädgårdsmöblerna ska fram igen, Jag har redan tagit fram mina. Förra året investerade vi ju i en trädgårdsgrupp med bord och sex stycken stolar till baksidan och två bänkar med bord till framsidan. Mest för att vi oftast äter frukost på framsidan där vi har morgonsol och så på eftermiddagen är vi mer på baksidan. Just nu är jag sugen på ett par stolar eller fåtöljer som vi kan ha i en annan hörna där det är lite mer ombonat och mysigt. De här rödbruna tycker jag är fina, borde inte vara supersvårt att springa på ett par liknande på någon loppis någonstans. Något som däremot är ganska svårt att hitta på en loppis är en trädgårdsstaty. Men jag skulle vilja ha en. Eller kanske ett solur. Något som jag har med mig i tanken från barndomen är farmor och farfars sommartuga är en sån gammaldags vattenpump som man hämtade vatten ur. Tänk så fint att ha en sån. Men det krävs ju såklart vatten att kunna pumpa upp vatten också.

Foto: Janne Andersson / SVT

Har ni kollat på “Hjälp vi har köpt en bondgård – andra sommaren” med Brita och Kalle? Alltså jag ska ärligt säga att jag gick lite från depp till pepp när jag började kolla. Så inspirerande att se dem skapa så mycket av så lite. De tager lite vad man haver och nej visst man ska nog inte inbilla sig att det är gratis med ton av lass med jord och gödsel och så vidare, men jag bli så peppad av att se dem strutta runt med leriga stövlar och bara göra och bara köra.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: