Blommor och trädgård / Fångat på instagram

Tre blommiga instafavoriter!

@masonandpainter är inte bara en superfint konto på instagram utan också en vintagebutik på Columbia road i London. Utan att överdriva så kan jag säga att alla deras bilder är så himla inspirerande och det är verkligen ett måste på listan över butiker jag vill besöka. Nu längtar jag verkligen över någon slags citytur. Tanken var att vi skulle åkt till Paris en vecka förra sommaren och så blir det inte av i år heller. Det går ingen nöd på oss såklart men jag längtar verkligen efter att kunna se något annat än Helsingborg. Det ska så klart tilläggas att Helsingborg är det minsann inget fel på, vi har så mycket mysigt omkring oss men ja, inget Paris. London blir ju också ganska svårt och även om det skulle öppnad upp här och var så vill man ju kunna njuta till max eller hur? Inte stå och köa, oroa sig om smitta, om resan hem blir jobbig eller att bli besviken när platser eller butiker är stängda.

Någon som är fenomenal på trädgård, det är @photographybykarina som jag länge trodde hette Karina eller Katarina till och med, men så visade det sig att hon är en Karin. Men ja till saken, hon är så duktig på trädgård, se bara här vad hon plockat ihop, så inspirerande. Älskar när man tänker in annat än det väntade. Så fint med rabarbern ju.

@blombruket har en så fin service att man kan prenumerera på blommor som kommer hem med post, riktigt fina buketter har de. Och så har de en fin instagram som man kan njuta av också, som en hel famn med lila rips! Så drömmigt!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: