Bloggkärlek / Blommor och trädgård / Mode

Slutet av januaripepp!

Snön har fallit här i natt och den ligger kvar. Det är inte alltid den gör det. Oftast här i Skåne så smälter snöflingorna så fort de nuddar marken. Det känns plötsligt lite längre till våren men hellre snö nu än en grå månad till. Som många andra så börjar det verkligen att kännas som att man är så trött på att vara trött. Jag känner verkligen hur hungrig efter sol jag är när den väl dyker upp, det är den bästa grejen som har hänt. Jag är inte heller inte så där jätteinspirerad av något på instagram där jag vanligtvis brukar få stresspåslag av allt fint. Nu är det mer tid för vila och att tänka efter vad jag vill, vad jag vill rensa bort och att ladda batterierna. Även om det är en vår full av restriktioner så kan det i alla fall inte ta solen ifrån mig. Nåväl, till bilden här ovan. För jag tänker att även om jag kör mycket långa hoodtröjor med leggings just nu kan man ju piffa till looken lite när den varma vinterkappan ska bytas ut. Tänker mig kavaj? Just denna tyckte jag var riktigt fin. Tänk, öppen med hoodie, leggings och sneakers. Vårigt, bekvämt och snyggt!

Brittiska Sézane har riktigt fina totebags i sitt sortiment just nu. Någon mer än jag som tänker weekend vid strandhotell? Gärna Danmark! Längtet över till andra sidan har aldrig varit så stort som nu. Ni som inte varit i Helsingborg kanske inte vet att man faktiskt ser Helsingör och deras slott från Helsingborg. En båttur som bara tar 20 min över. Så nära men ändå så långt ifrån.

På Etsy kan man hitta både det ena och det andra. Jag föll för denna bild på fina prints men ni som känner mig vet att jag givetvis slår ett slag för loppis. Alltid loppis först och främst. Väldigt fint att samla med samma ram och färgskala.

Jag vill också slå ett slag för Julias fina punschveranda som har det vackraste ljuset. Ett sånt mjukt och varmt ljus som letar sig in där när solen börjar röra sig på himlen igen. Och just hennes känsla för vackra ting som sätter precis den där rätta känslan av värme som man vill ha i ett hem. Kolla in det!

2 Comments

 • Karin
  29 januari, 2021 at 05:10

  Hej,
  Kikar in här och visst har väl du ett nytt bloggformat? Jättefint, stilrent och lugnt och massor av härlig inspiration i det här inlägget. Tackar!

  Reply
  • elisabethterese.se
   29 januari, 2021 at 08:01

   Hej! Tack 🙏 ja det stämmer. Jag har flyttat min blogg till ett eget webhotell. Kul att du gillar det!

   Ha en fin helg !!🌸

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: