Blommor och trädgård / Inredning

Krukor jag gillar!

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

Terracottakrukor från Toscana är aldrig fel tänker jag. Den översta är så otroligt fin. Tänk vad fint med en ormbunke i. Ett helt fantastiskt hantverk.

Åhléns har utökat sitt sortiment med många externa varumärken nu för tiden och de har ett väldigt brett utbud gällande det mesta. Så även krukor och de här gröna tycker jag var väldigt fina. Fina att blanda med lerkrukor eller att ha som solitärer. Ibland vill man ha en enkel kruka. Jag tycker även att de var fina i light grey och offwhite.

Bukowskis kan du nu (om du har en rejäl slant över) buda hem den här ståtliga krukan av Arthur Percy i grönglaserad keramik. Jag är ingen expert på ämnet men gissar att den är sällsynt med tanke på ett utrop på 8000 -10 000 kr.

Den här stora blomkrukan som tog slut innan jag ens hann lägga upp detta, men finns också finns i en mindre variant och tycker jag var väldigt fin. Drömmen hade ju varit ha den i gjutjärn men det då hade man fått kört priset gånger minst 10 i alla fall. Det hade också vart fint i en trävariant, så det kan man nog snickra ihop själv med lite lister? Tycker dock att denna var fin också och funderar på om det hade gått att måla den grön med linoljefärg och fyllt den med en pampig samling sommarblommor tillsammans med yvigt gräs. Tänk nästan som ett blomsterarrangemang. Eller kanske ett mindre träd?

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: