New York

I utkanten av Meatpacking District

I tisdags kom vi hem från New York, jag och Andreas. En resa som planerats och sparats till i många år. Tanken var väl inte att det skulle bli sju års sparande men nu blev det så då både skador och Covid kom i vägen. Själva reseanledningen var att Andreas skulle springa New Marathon men lite skador har satt käppar i hjulet men inget ont som har något gott med sig, en större reskassa eftersom vi hunnit spara längre. Kommer att lägga upp en hel del bilder framöver för att jag helt enkelt vill kunna se tillbaka på det och minnas. Det gäller att skriva medans minnet är hyfsat klart. Ska försöka blanda upp det med annat så ni inte blir allt för uttråkade. Sista dagen strosade vi runt lite i närheten av hotellet där vi hade kvar våra väskor och då hittade vi den här söta butiken.

Vad är det egentligen med kombinationen kakel (med ingen fog alls såklart) och tvättsvampar? Det känns så avkopplande och genuint. Inga lyxiga material alls men ändå det absolut finaste jag kan tänka mig. Genuint och avkopplande. Och såklart med rostfria kramar med tydliga färger för Hot and Cold.

Tvagning var det här! Alla möjliga sorters borstar, stenar, vantar och annat att skrubba kroppen med. Ett perfekt på vackrare vardagsvara som kan ligga och skräpa överallt och bara vara fin. Styla badrummet med sånt som man faktiskt har användning för.

Fin att använda nätpåse i badrummet också. Giftermålet mellan kaklet och trägolvet är ju inte heller fy skam.

Butiken heter Soapology och ligger på 8th Avenue precis intill Meatpacking district och precis som namnet på butiken hintar om så säljer de tvål men också kroppsskrubb, ljus och annat. Det som fångade mig var dock miljön och alla borstar och svampar. Köpte ingenting. Klassiskt misstag.

2 Comments

 • Johanna
  20 november, 2022 at 18:46

  Var så mysigt att följa dig på instagram när ni var i New York, fick mig verkligen att längta tillbaka dit!
  Hoppas på fler inlögg om er resa framöver ☺️

  Reply
  • elisabethterese.se
   21 november, 2022 at 14:07

   Hej! Vad kul att “se” dig! Det kommer lite mer det gör det =)

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: