Butikstips / Mat och Bak / Media / Mode

Frukost och morgontema

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

Ny stjärna på blogghimlen, Frukostfolket med Hanna Stefansson och Johanna Bradford. Ni som följer någon eller kanske båda på instagram har ju säkert koll på att de redan är ett vasst team som har superkoll på det där med mysiga små frukosträffar. Nytt avsnitt varje fredag!

Snyggt med vita påslakan nu under sommarhalvåret tycker jag. Något jag gillar med de här vita är att de är tillverkade med 50% lyocell som har värmereglerande egenskaper, skrynklar mindre och är mjukt mot huden. Lyocell är också ett bra miljöval då det är tillverkat av växtcellulosa. Är så sugen på att beställa men såg också ett randigt som var så himla fint. Saknar lite mönster i sovrummet faktiskt sen jag tog ner de randiga gardinerna. Gillar man bäckebölja så är detta påslakan från Åhléns riktigt fint också.

Vill ni ha tips på bra tesorter så har Paloma Tea Company trevliga smaker att välja på ( själv är jag mest en earl grey fan) och dessutom så har de fina teburkar att köpa. Perfekt morsdagspresent!

Precis som svala påslakan så uppskattar jag en mysig pyjamas. Och randigt är nog mitt favoritmönster när det kommer till textilier och just därför känns den här randiga pyjamasen som något jag skulle trivas i.

Alla sovrum ser ju olika och en del är väldigt sparsmakade och en del lite mer ombonade med en del saker. Vad som känns avslappnade är väl ganska så individuellt men jag tycker om sovrum som är lite levande. Lite böcker och prydnassaker, skrivhörna, inte så matchat och inte så uppstyrt. Bilden ovan är från film Call me by your name och jag är barnsligt förtjust i Roland Garros postern. Har ni sett filmen? Eller läst boken kanske? Härlig frukostinspo i alla fall.

En fin kopp att dricka ur tycker jag är halva nöjet när jag dricker mitt te. Jag dricker alltid ur min kopp från Spode men den här från franska Gien är inte illa alltså.

1 Comment

  • Ida-Karolina
    2 maj, 2021 at 05:31

    Det där påslakanet i lyocell ser väldigt fint ut, får nog klicka hem ett sånt

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: