Mode

Play it again, Mia

 
Föll såklart som en fura för denna klänningen. Den påminner mig på något vis om både mormors överkast och ett gammalt nattlinne. Det kanske låter lite negativt och dammigt? Men nej, det är bland det finaste det kan bli. Alltså det här älskar jag! V-ringat passar mitt ansikte bra då det får min hals att se längre ut ( nej jag har inte ovanligt kort hals) och jag älskar att den har volymen nedtill. Och så gult! Och vintagekänsla på blommorna. Det får mig även att tänka på en gammal rottinggruppmed dynor som är lika fina nu som de var på femtiotalet. Men mest av allt så vill jag ju ha detta som en gardin. En enkel gardin med samma slags volang nedtill som klänningen. Hursom. Den finaste klänningen jag har sett på länge. Inspirerande kollektion och samarbete mellan & Other Stories och Mia Moretti. 
 
Och till er där ute! Tack för alla hjärtan, likes och fina kommentarer, det värmer och det får mig såklart att vilja göra detta ännu mer. Stor kram till er!
 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: