Mode

Fyra fina klänningar att drömma sig bort i.

 
 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar. 
 
 
Fick ett önskemål på instagram att tipsa om lite klänningar. Jag älskar ju klänningar så det var ju liksom inte så svårt. Ett dröminlägg liksom. Jag tycker att det är en ganska bra klädmarknad just nu. Det är så mycket lättare att hitta kläder till olika kroppar än tidigare. Den här randiga klänningen i bomull och silkesmix föll jag för direkt. Randigt och ledigt. Så himla skönt. Och fint. 
 
 
Älskar också den här klänningen med en kort ärm. En gul som de flesta passar i och i mjuk satin. Perfekt till sommarfest ( för jag hoppas verkligen att det här skitviruset är passé då!)men också till vardags. 
 
 
Den här klänningen från & Other Stories gillar jag mest för att den är så somrig. Tycker om volangerna och att den är så enkel upptill. Påminner om något man hade när man var liten tillsammans med jeansjacka. 
 
 
Tipsar om den här karamellen från Lindex ännu en gång. När jag tipsade om den innan så fanns den inte inne i sortimentet. Men nu så. Använd den som klänning, använd den som kimono. Snygg hursom. En modell, som funkar till jeans, gummistövlar eller klackar. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: