Antik och auktion

Vid ett rött vallmofält

 
Nu har vi lämnat barnen för en vecka i sommarstugan med farmor och farfar och vi åkte hem idag. Vi tog en liten omväg och stannade vid Vadstena Antik. Mitt emot ett stort vallmofält ligger det. Jag har varit där några gånger tidigare. Det finns alltid en massa fint så det är ett tips! Viktigt att komma ihåg är att det är ingen loppis så priserna är inte de lägsta men man kan ändå ha lite tur. Det är prissatt efter vad det är värt helt enkelt. 
 
 
Drog med mig en lagom loppissugen man. 
 
 
 
 
Gillade verkligen det gula bolstret i träsoffan. 
 
 
Finns massor för den lantligare stilen. För några år sen var det ju galet inne med skoltavlor, minns ni?
 
 
Det finns många olika rum att gå in i med en massa olika prylar. 
 
 
 
Vackra band till att knyta runt buketter som torkade smörblommor?
 
 
Mitt favoritrum är det med tema trädgård. 
 
 
Vacker blomtrappa i grönt. Det är så fint med just gröna blomstertrappor tycker jag. Denna var såld. 
 
 
 
Supersöt korg! Synd att jag har säkert 10 korgar hemma. 
 
 
Ännu ett vackert bolster. Ångrar lite att jag inte köpte.
 
 
Men det blev i alla fall ett fat från Bo Fajans för 150 kronor så jag är helnöjd!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: