Betalt Annonssamarbete

Så här tänker jag med posters och jag hade ingen aning om att jag gillar Van Gogh

 
 Betalt annonssamarbete tillsammans med Posterlounge.
 
 
Ska jag vara helt ärlig så var jag trött på posters ett tag. Till slut så hade alla samma posters och det var lätt att man tröttnade. Allra roligast är det ju med riktiga tavlor men långt ifrån alla har råd med det eller vill lägga de slantarna och
ibland vill man kunna vara lite ombytlig. Posters är ju ett så enkelt alternativ. Smidigt att beställa och enkelt att byta ut om man skulle tröttna och håller man sig till de vanliga måtten så kan man ju också byta ramar om man springer på någon
fin på loppis. Så jag blev glad när Posterlounge.se ville göra ett samarbete med mig. För jag har en del tips att dela med mig av för att göra det personligt och inte så
stelt som det kan bli med posters. Och så blev jag så positivt överraskad över deras enorma utbud som var som en enorm godispåse. Många godbitar och många smaker. Då behöver ju inte alla ha samma heller! SÅ bra! För man vill ju vara unik eller
hur? Det jag tyckte om allra mest är att själva postern är i så fin kvalitet, stabil och inte alls en sån där som är tunn och som blir bucklig bara man tar i den. Tjock och fin och det var som jag tyckte om allra mest med Irisbuketten t.ex var
att den är ju från början en målning med ganska tjockt med färg och själva postern har lite liv i sig i själva pappret som också bidrar till att det inte bli så platt.Jag valde alla mina posters i utförande premiumposter. Det finns också många
andra alternativ, du kan också få print på trä, canvas, galleritryck och akrylglas bland annat.  
 
1. Gå in på t.ex. Posterlounge.se. Jag kan ärligt säga att det tog mig dagar att välja bland allt det fina, det var lite som att gå på en bra loppis. Jag började med att söka
mig runt lite i kategorier och på konstnärer som jag gillar och klickade i alla som jag tyckte var fina och som liksom hade något som berörde mig. När varukorgen var full med sånt jag gillade så kunde jag också se vilka som passade bra tillsammans
och det tycker jag är så viktigt. Även om de inte ska hänga i samma rum eller på samma väg så vill jag en röd tråd i hela huset, men framför allt så ska de säga något. 
 
2. Ramar är viktiga. De avgör vad postern vill ge för känsla. Träramar ger ett mjukare intryck och ju enklare desto mer stramt intryck. Jag gillar mest ramar i trä med vackra profiler men det ska vara rätt ram till rätt tavla tycker jag. Den blå Irisbuketten av Van Gogh tycker jag blev extra fin den blå ramen i trä som jag har fyndat på loppis. Den mindre tavlan längst till höger är målad av Claude Monet och passar fint med en passpartout som låter bilden andas lite. Blanda gärna färger på ramar, motiv och framförallt, blanda loppis med nytt. Nya bilder med gamla ramar och så tvärtom. Det
är så man får en poster att kännas mer personligt vald. 
 
3. Ramar måste inte sitta på en vägg. De kan stå i ett fönster som insynsskydd, stå lutade mot en vägg som en stillében, uppe på ett skåp eller vart än man kan ställa en ram. Det finns inte heller några gränser för var man kan ha dem. Har man inte
för fuktigt i badrummet så kan det vara fint där inne eller på en toalett. Eller i ett kök där man står och lagar mat. 
 
 
Tavlan till vänster är ett loppisfynd med en replika av Carl Larsson och den högra kommer från Posterlounge och heter Nympheas et Agapanthes av Claude Monet. Tycker
du om Carl Larsson så finns det en hel del att se där också. Eller mer av Claude Monet med för den delen. 
 
 
Jag hittade på Klint och Klimt. Så lusigt. Men här i alla fall är ett porträtt målat av Gustav Klimt som jag tycker är otroligt fint. Portrait of a young woman heter
den. Så länge får den vara i en svart ram men när jag hittar en gammal vacker ram i trä så ska den få vara där i. Jag vill att hon ska ha en mjukare feminin känsla än hon får nu. Men visst är den fin?
 
 
Hilma af Klint. Har ni sett dokumentären om henne som gick på SVT förresten? Väldigt intressant om hennes liv och vad alla hennes vackra tavlor vill förmedla. För nog undrar man lite vad det är för något hon målat? Mina posters av
Hilma hör till The largest ten. Den lilla tavlan heter Childhood nr 2 och den stora Childhood nr 1. Tycker de är så fina tillsammans. De har en härlig känsla med färger men utan att ta över för mycket i ett sovrum. På Posterlounge kan du hitta många olika posters av Hilma af
Klint och även testa hur det ser ut med olika ramar till.
 
 
Är du sugen på att köpa någon ny poster så har jag just nu en rabattkod som ger er 15% på hela sortimentet ( gäller ej presentkort) att dela med mig av. Ange TERESE15 vid köp och denna kod gäller från och med idag den
3 juli till och med den 19 Juli 2020 på Posterlounge.se 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: