Antik och auktion

Ena dagen Bjärehalvön och en annan dag cyklade vi dressin.

 
Oj vad loppisar och antikt det har blivit denna sommar. Har en del att skriva om och det får helt enkelt delas upp i flera inlägg. Minns faktiskt inte riktigt vilken dag det var som vi åkte till Bjärehalvön och ut på en liten loppisrunda men vem har koll på dagarna under semestern? Vi åkte i alla fall peppade och först ut var “Rutigt och randigt” i Grevie som är en butik med antikt och vintage. 
 
 
En hel del fina möbler. 
 
 
Mängder av vintageplagg. Alltså massor!
 
 
 
Lite Signe Persson Melin eller hur?
 

Ser ni soluret i bild? Ångrar att jag inte köpte det. 
 
 
Hallon är en vanlig syn i gårdsbutikerna så här års. På Bjärehalvön finns mängder av gårdsbutiker. 
 
 

I en loppisbutik hittade jag den här kommoden som kostade 400kr men vi hade mammas bil och där hade den aldrig fått plats. Vet inte vart jag skulle ha den heller när jag tänker efter men den kändes som ett fynd. Med mig hem följde faktiskt två pelargoner som jag köpte på plantskolan i Förslöv som säljer ut alla sina pelargoner med 50% rabatt. Två stycken röda med vitgröna blad. 

 
 
 
 
En annan dag cyklade vi dressin utanför Genarp. Så himla mysigt att göra tillsammans med familjen. Vi packade fika och cyklade genom åkrar och små skogar. Perfekt att göra en dag när det blir lite svalare. 
 
 
På vägen hem så blev det såklart en sväng in på Erikshjälpen i Genarp och där sprang jag på det här portugisiska fatet, små söta knivar och flera meter rutigt tyg. Får försöka lägga ihop allt och visa. Har visat långt ifrån alla fynd jag gjort denna sommar. 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: