Loppis och återbruk

Loppisfyndat på det nya 20-talet

Okej! Nu får ni förlåta mig om det blir virrigt men nu bloggar jag från mobilen. Jag tänker att om jag gör det så blir det kanske inlägg oftare. Vet inte riktigt hur det kommer att se ut men hojta till om det märks av på ett dåligt vis. Hur som helst så åkte vi ( ja ni läste rätt, familjen var med mig) på loppis i lördags och jag hittade en fin kökshandduk, några snäckor och ett soffbord. Fint att duka med snäckor som små fat. Har haft koll länge men många gånger är de skadade eller så är de så olika. Men nu så har jag i alla fall 6 st i min ägo! 

Höll också i det här jättestora eldfasta fatet i form av en snäcka. Tillverkare Höganäs. Så himla fint! Den röda färgen var magisk! Superfint att lägga upp ostron på eller hur? Den var lite skadad, vilket egentligen inte gjorde mig så mycket men det fick stanna kvar på loppis. Hade den varit grön så hade jag älskat den tills min sista stund på jorden men jag vet inte, någon annan älska den röda istället för mig. 
 
 

2 Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: