Fångat på instagram

Fångat på instagram – Januari 2020

 
En av mina nya absoluta favoriter på instagram är Kajsa med kontot @minafinafynd. Så söta små dukningar och fina stilleben. Och vilken jäkla duktig sakletare. Älskar mönstren på allt porslin, färgerna och alla mönster. Tillsammans med duken som Svenskt tenn hade i sitt sortiment förut. Önskar att de tog in fler och något bredare. 
 
 
Krukor i större storlekar är klart svårt att finna på mina loppisar. En och annan lite mindre har jag fyndat såklart. Föll pladask för de här fina som säljs via Vintagefabriken med namn som granbarr, rabarber och honung. Tycker de är så fina allihop och skulle lätt kunna motivera varför jag behöver en av varje. Triggervarning här nu. Get yourself together. Här spinner mina tankar. Jag ska såklart inte köpa en av varje. Och ska jag köpa en så tänker jag praktiskt. Honung är så fin och tänk till påsk! Rabarber både till jul och ja, året runt. Tänk med en julros i ! Eller en vildpelargon! Granbarr är för mig det säkraste kortet. Tänk snödroppar i den, narcisser, pelargoner, hyacinter, ett litet citronträd.. 
 
 

I sommar blir det Paris. Någon i familjen fyller jämnt och barnen vill väldigt gärna till Paris. Jag med såklart. Längtar efter att strosa runt, fika och fotografera allt som är så där parisiskt och vackert. Jag följer @seemyparis på instagram och blir så sugen varje gång jag tittar in där. 

 
 
Helle Thygesen inspirerar som vanligt med sina mönster. Såna här tyger är lite typiska för det man kan hitta på loppis! 
 
 
 
@plainenglishkitchens inspirerar mig just nu med deras citrongula kök. Det är lite de färgerna som kallar mest på mig just nu faktiskt. Lite så kulörer ur borosans kökstapeter a la 90-tal. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: