Jul

Decemberinspirerad

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
Finaste och den dyraste klänningen på min lista jag drömmer om just nu är den vackra rutiga klänningen i Cecelia från Dôen. Så fint till de sammetsröda skorna. Linoljefärgerna från Karin och Carl Larssons hem inspirerar mig alltid och det går ju att utveckla hur långt som helst beroende på hur man väljer att kombinera färgerna som Karin och Carl använde i sitt hem. Cupboard & Goods kan ju det där med både kök i äldre stil men också att färgsätta och kombinera olika färger i samma kök vilket jag tycker är så fint. Det skapar liv och får det att kännas lite mer som att det är ett kök som växt fram över tid än att allt är uppsatt vid ett och samma tillfälle. Cupboard and goods kök som finns nybyggt uppe på Sundborn känns som att det alltid stått där och passar in så fint. Så vackert fotat av AliceJ. Söt stickad topp från & Other Stories har jag också fastnat för. 
 
 
Helt ärligt så har jag inte alls tänkt på vad jag ska ha på mig på julafton. Jag har en ny kofta som jag tror får värma mig om det är kallt, men jag kan ju inte låta bli att spana in lite fina klänningar. Viktigt för mig att jag har plagg som inte bara fungerar till ett tillfälle utan kan användas ofta. Den här med rosett tyckte jag väldigt fin och hade passat under min nya rutiga kofta. Rimmar jag omedvetet nu? Och tänk vad snyggt det skulle vara med ett par svarta lackskor. 
 
 
Blue Billie släpper tillsammans med Gina Tricot en mindre kollektion smycken och jag tyckte så himla mycket om månen. Kul att större kedjor samarbetar med de mindre aktörerna tycker jag. 
 
 
Är det något rött jag vill ha just nu så är det Nicole Kidmans kappa från HBO-serien “The Undoing”. Jag har inte hunnit se den ännu men jag sparar den godbiten till julhelgen. Kappor är väl något som är väl värt att investera i förresten. Jag har haft min svarta Filippa K i flera år nu och den är fortfarande så fin i kvaliteten. Det svider till lite när man ska köpa den men sen så behöver man inte köpa en på länge. Kappor med knyt är mina favoriter. 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: