Övrigt

Inspiration ur en bild

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
 
Ni minns bilderna från Josef Frank utställningen på Tommarp kungsgård va? Jag älskade allt med den lilla hörnan som byggts upp med inspiration från Estrid Ericssons hem. Brädgolvet, sängramen designad av Josef Frank, draperiena med mönstret ‘drinks’ som ramar in, florabilderna som bildar en tapetserad vägg och så sist men inte minst, sängkläderna. Enkelt och vitt men som ändå tar stor plats med sin volang. Dog nästan snyggdöden där och då men kom verkligen tillbaka till livet häromdagen då jag snubblade in på ett otroligt vackert påslakan som tar mig så nära det där minnet det går. 
 
 
Nämligen det här superfina bäddsetet med volang i ljusbeige bomull. Så sugen på att tapetsera väggen bakom sängen också. Egentligen hade hela sovrummet varit trevligt men jag vill verkligen behålla stenväggarnas råa känsla. Men fondvägg. Jag vet inte. Det är inte min grej riktigt. Kanske en sänggavel istället? 
 
 
Blev också ganska sugen på att mysa runt i denna stora linneskjorta ( också HM) och ett par mjuka leggings. Eller linnebyxorna som hör till, de ser också väldigt trevliga ut. 

1 Comment

  • emma
    13 augusti, 2020 at 08:10

    påslakansetet var verkligen urfint! och det målade golvet, wow, det är verkligen den perfekta färgen!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: