Loppis och återbruk

Loppisar i Ängelholm

 
Jag har ju helt glömt bort att visa er loppisarna i Ängelholm som jag besökte då det fortfarande var sommar och varmt ute. Men bättre sent än aldrig kanske? Om det inte var så att man var i Skåne just då och hade behövt just det tipset tidigare men ja, det kommer kanske fler tillfällen att åka till eller åtminstone passera Ängelholm. Nåja, På Industrigatan i Ängeholm, nästintill varandra ligger Fyndet Antik och Kuriosa och Varuförmedlingen. Jag tänkte att vi tittar på Fyndet först. 
 
 
En härlig hög korgar. Jag hade såklart kunna ta med mig hur många som helst hem om det inte vore för att jag redan har ett par stycken som jag äntligen har kommit på vad jag ska ha till. Ni vet tvättkorg, korg för filtar, korg för utedynor and so on. 
 
 
Vackra klassiska krukor. Fint med många på rad. Men man kan ju också nöja sig med en. Fin som krus till redskapen bredvid spisen, det har jag här hemma.
 
 
Och så bredvid. Varuförmedlingen. 
 
 
Fin pall i klassisk snygg grön. 
 
 
Snygg förvaring för socker och risgryn. Finns nästan alltid på loppis, men sällan jag hittar någon som jag skulle vilja ha. Men helt plötsligt står den nog där. Nu kom jag precis på att jag har farmors gamla i garage och jag kommer faktiskt inte ens i håg hur den ser ut? Kanske är det därför jag inte hittat någon? Den ligger kanske där ute i det kalla garaget och väntar på mig?
 
 
En solstol blev det! Som jag inte hunnit sitta i ens. Så kan det gå när man köper utemöbler på sensommaren. Men den ska nyttjas nästa sommar. Något att längta till!
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: