Antik och auktion

Fint från Bukowskis

 
Ett par så fina sängbord. Klassiska och ger allt jag tycker att ett par sängbord ska ha. Tänk dem i en snygg grön! 
 
 
En så fin katt, “Moses” av Lisa Larson för Gustavsberg. Tänk den i ett fönster, eller kanske bokhyllan?
 
 
En fin liten fotpall. Så fin som en extra liten pall att ha vid soffbordet då man är många. Och självklart att slänga upp fötterna både när man behöver. 
 
 
 En champagnekylare från den första delen av 1900-talet. Lite Gaultier feeling i den eller hur? 
 
 
Drömspegel! Så fin över en byrå eller kanske handfatet? 
 
 
 En två sits i snyggaste tyget Lotus från GP&J Baker. Kan inte riktigt se mig mätt på det där printet faktiskt och är så nöjd med tyget jag hittade i en loppis & antik butik i somras. 
 
 
Hallå! 
 
Hur är det med er? Här är det lite för mycket just nu. Stressigt värre faktiskt. Och när jag stressar så säger min mage ifrån och jag får så ont upp i mitten av magen under revbenen. Stressa är ju inte bra såklart men ibland är det ju inte så jäkla lätt. Det har varit en intensiv vecka med mycket jobb. Min jäkla allergi gör också att jag sover lite dåligt. Känner mig så tömd på energi. Det går inte som jag vill. Känner att det krävs så mycket av mig hela tiden. Och jag känner att jag får så lite tillbaka. Och det gör mig ledsen. Att jag satsar så mycket men att jag inte vinner något. Känner mig lite tagen för givet. Hoppas att jag vaknar i morgon, att det blir en fin fredag. Just nu är jag så trött att jag bara vill lägga mig och gråta en skvätt faktiskt. Men jag ska hoppa över det där med gråtandet för då ser jag bara ännu tröttare ut i morgon. 
 
Hoppas att ni får en fin helg! Det önskar jag mig själv i alla fall. 

10 Comments

 • Elin
  27 september, 2019 at 00:06

  Har haft två liknande veckor men jag har precis gråtit och det är faktiskt en väldigt bra ventil, ett citat jag gillar låter kanske knäppt men ”det är underskattat att bryta ihop” det är på npgotvis lättare att komma igen om man tillåter sig att bryta ihop först! Och du, fyll på med det du behöver, om du inte får den uppskattning du behöver från andra försök ge lite från dig själv. För det är du värd! Heja dig! Många kramar ❤️

  Reply
 • Anna
  27 september, 2019 at 08:36

  Åh, jag känner igen känslan (tror jag). När det blir för mycket negativ stress och man vet att man borde göra en förändring för att styra skeppet i ny riktning men det sista man har i sig är att göra ytterligare någonting. Var snäll mot dig själv och kanske fundera på om du kan skala bort någonting. Ta genvägar, kräv mindre av dig själv. Lättare sagt än gjort jag vet. Särskilt om man dessutom är fysiskt påverkad. Hang in there. This too shall pass! /Ett försök att ge lite styrka över nätet.

  Reply
  • Terese
   6 oktober, 2019 at 21:49

   Tack! Ja det är bara att kämpa på. Samtidigt försöker jag var försiktig med att bita ihop och trycka undan stresskänslorna. Bloggen får tyvärr lida lite ibland. Och det är ok för mig.
   Ta genvägar är bra!!

   Stor kram

   Reply
 • Weronica - Living by W
  27 september, 2019 at 10:19

  Alltid en lika fin känsla när man är här inne på din blogg. Hoppas att du finner glädjen i den här platsen för den är sannerligen ett tillskott. Önskar fin helg.

  Reply
 • Sara
  27 september, 2019 at 21:48

  Det är okej att känna så. Glöm inte att det går över. Hoppas det gör det för dig snart. Önskar dig en mjuk helg.

  Reply
 • Amanda
  2 oktober, 2019 at 19:49

  Känner så igen din känsla.
  Gick in i väggen i julas, rejält. Sjukskrivning osv.
  Ta dig själv på stort allvar. Gör så mycket tid och plats för dig och din återhämtning som du bara kan.
  Kan du få vara i fred och ut och gå i skogen varje helg?
  Är så lätt att hela tiden ligga på gränsen och inte ta sin stress på tillräckligt stort allvar. Gör vad du behöver.
  Många kramar
  Amanda

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: