Hemma hos oss

Senaste veckan

 
 
Lite dåligt med uppdatering på bloggen. Hoppas att det vänder nu, jag har haft så mycket att stå i och lite ork om kvällarna. När jag har varit ledig har tiden gått till att förbereda trädgården för hösten och det är så skönt att ha det gjort innan den första riktiga kylan kommer. I helgen har vi varit till soptippen med saker som inte går att lägga på loppis, jag har tagit in vinterkläder från garaget för att rusta oss för kallare dagar. Nästan ingenting vi behöver komplettera, så skönt! Sommarkläderna, eller ja främst barnens sommarkläder har lagts undan och jag har städat igenom garderoberna. Och jag har varit på loppis såklart! Jag köpte en vacker kanna. 
 
 
 
Och jag hittar ett nytt soffbord. Vardagsrummet börjar arta sig. Nu har äntligen den andra soffan fått matchande klädsel, matta knyter samman sofforna på ett bra vis, soffbordet blev klockrent, älskar min växt i fönstret, lampskärmen i hörnet är sne och på baksidan är helt ihopknycklad. Kan inte minnas att den såg ut så på loppisen utan måste ha hänt i bilen på vägen hem. Ska hålla koll på loppis om kan hitta någon liknande att byta ut den mot. 
 
 
Kuddar ska sys av tyget jag fyndade i sommar. 
 
 
Och så var jag på höstmarknad lite längre ner på gatan i den gamla spritfabriken. Jag köpte två pumpor.  En mörkt grön och en sån där fin ljusgrön. 
 

1 Comment

  • Ulrika
    10 oktober, 2019 at 18:28

    Jag håller verkligen med om att soffbordet blev pricken över i.. riktigt snyggt 🙂

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: