Loppis och återbruk

Fina saker på loppis som jag inte köpt

 
Vaknade i morse med ont i halsen, ont i kroppen och helt orkeslös i kroppen. Bestämde mig för att lyssna på kroppen och stanna hemma för att klara av resten av veckan. Fick i väg barnen till skolan och tog sen ett varmt bad och kröp sen ner i sängen. Satte i gång en ny ljudbok men somnade direkt. Nå, det var väl kanske inte så inspirerande så jag tänkte att jag skulle visa er lite fina prylar jag sett på loppis det senaste. Förr hade jag säkert köpt på mig det ena och det andra men man behöver ju faktiskt inte allt som är fint. Ibland drömmer jag om ett större hus så jag hade haft lite mer plats så jag kunde köpa på mig ett par vackra skåp. Men mindre hus, mindre att städa brukar jag trösta mig med. Det här fina skåpet tyckte jag om. Ett enkelt skåp i vackert blekgrönt. Lite för lågt för vårt hus som har högt till tak men enkelt att placera lite var som. Barnrummet, köket, vardagsrummet eller varför inte badrummet?
 
 
En samling fina stolar. 
 
 
Fick verkligen hålla mig från att köpa den här korgen. Övertalade mig om att jag har för många korgar. Och att avsaknaden av prislapp förmodligen betydde att den inte var till salu. Hmm.
 
 

 Vacker pianopall. 

 
 
Två vackra serveringsfat från Rörstrand. 

3 Comments

 • Teresia
  21 oktober, 2019 at 14:07

  Så fina saker. Skåpet var helt ljuvligt!

  Reply
 • Anna
  21 oktober, 2019 at 21:04

  Hej! På vilken loppis hittade du det fina skåpet?

  Reply
  • Terese
   21 oktober, 2019 at 21:42

   Det första? Erikshjälpen

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: