Blommor och trädgård

De finaste blommorna i hela Helsingborg

 
I lördags åkte jag till Butik Linnea som ligger i utkanten av Helsingborg. Det är en butik som ligger i ett gammalt växthus som sitter ihop med en gammal skånelänga som är en restaurang och som också går att hyra för diverse festligheter. Butiken har också friliggande växthus och de är min absoluta favorit. Det är alltid så inspirerande att kika in här. I det första växthuset trängs vackra lerkrukor från Bergs Potter tillsammans med torkade blommor och sädesslag.
 
 
Vackert med gröna ljus till jul. Det har jag laddat upp med sen tidigare, jag tycker att det är så fint med mörkt gröna ljus. Röda ljus tröttnar jag på så snabbt. Jag skulle kanske kunna tänka mig ett par riktigt mörkt röda ljus men i så fall bara bara under några få juldagar. Speciellt fint med fyra stycken på rad. 
 
 
Så fint med torkade blommor. Som lever länge. 
 
 
Så fin färgskala. 
 
 
Gula krukor från Bergs Potter. Vackert med höstigt gula! Lite som kantareller. 
 
 
En vacker krans i olika sädesslag som kan hänga i vilket rum som helst. På en vägg eller på en dörr. Så fint! 
 
 
Ännu en vacker krans. 
 
 
 
Som ni ser så är deras utbud av blommor allt annat än tråkigt! Fin färgskala och något helt annat än de flesta andra butiker som säljer blommor. Alla buketter var slutsålda och nya höll på att bindas då jag var där, annars hade jag såklart kunnat visa er hur fina de är. Tycker att många blombutiker har fastnat lite i hjulspåren när det gäller buketter. 
 
 
Ser med spänning fram emot ett besök där lagom till första advent. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: