Hemma hos oss

Läget och lite bilder

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
Här har jag bott in mig halva dagen, huvudvärken jag hade i morse börjar bli bättre men ryggen mår inte bra alltså. Har bokat in massage av rygg och axlar i morgon, för att få bukt på alla spänningar i ryggen. Låg en stund och kollade på trädgårdstider ( och somnade som vanligt när jag kollar på det, inte för att jag tycker det är tråkigt men jag tror att jag blir avslappnad av det. Det kan nog vara det enda tv-program som jag kollar på utan att multitaska med mobilen) men sen så fick jag sitta upp istället då det känns som att ryggen inte gillar att rakt upp och ner. Tror att det är kroppens sätt att reagera på all stress med ständigt mycket på jobb, att barnen ska ha det bra ( mycket med kompisar och grupperingar nu) och såklart pappa. Begravning, oro och långa bilresor, sovit i gästsäng under påsken. 
 
 
Har spanat in lite kulörprover som jag fick med från Colorama i söndags. 
 
 
 
Hängt upp min klänning som jag nyss köpt och tänker bo i den här sommaren. Tänker varva med denna.
 
 
Fälten är gula nu. Älskar att vi har rapsfält här i Skåne. Det piggar upp otroligt. Och i år så har rapsen spridit sig lite varsom, vid trottoarerna och vid vägkanter. Tyvärr så verkar även maskrosorna ha fått ett starkt fäste efter den torra sommaren. Om jag inte orkar rycka dem direkt så brukar jag plocka blommorna så de inte sprider sig. Dessutom så är de bara tvååriga va? 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: