Loppis och återbruk

Sett och köpt på loppis

 
Tittade runt bland tavlorna och såg en Matisse, så jag slog till. Syns överallt men dont care! Jag tycker så mycket om den. Den har redan kommit upp på en spik i väggen och känns som att den alltid suttit där. Den inspirerade mig till att möblera om vardagsrummet faktiskt. Vår soffa har stått på samma ställe i 9 år men nu så var det dags. Blev både bättre och sämre beroende på vilken plats man roffar åt sig i soffan. 
 
 
Tyckte så mycket om den här röda kaffe eller tekannan. Dock är ju röd inte riktigt min grej så jag lät den stå kvar till någon som skulle älska den lite mer än jag skulle ha gjort. 
 
 
Någon hade paxat den här bebissängen. Jag hade inte köpt den ändå för jag har ju ingen bebis. Hade ju vart sjukt konstigt att ha den som tvättkorg också, haha. 
 
 
Slog till på den här tavlan som jag tycker så mycket om. Gillar att den liksom spruckit i färgen, tycker motivet känns väldigt skånskt och färgerna var fina. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: