Loppis och återbruk

Sett men inte köpt på loppis

 
Rutan is back! Kan se den här fåtöljen i en modern miljö, tänk er Hilda on the hunt eller kanske hemma hos Weronica? Ja det finns en del hem som jag tycker att den gjort sig riktigt bra i. Elle de två, för det fanns ett par. 
 
 
Tavla att matcha med. Jag hade faktiskt den här tavlan i min korg ett tag men sen insåg att jag har ingen aning om vart jag skulle spika upp den faktiskt. Men tycker att den hade passat bra både hos Elsa Billgren eller Sofia Wood.
 
 
Fin tallrik som jag föll pladask för, Rörstrands Aida. Sällan jag ser den på loppis faktiskt. 
 
 
En gul dockvagn, typ exakt en sån här hade jag när jag var liten. Nu älskar jag den, då tyckte jag den var lite pinsam och ville ha en sån som alla andra hade. Så himla fin att jag blev sugen på att köpa den men det leks ju inte så mycket mer med dockor hemma hos oss. 
 
 
En tupp! Svinigt dyr men också svinigt stor. Tänk den mitt på ett buffébord. Tillsammans med en stor skål ägg och annat gott! 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: