Hemma hos oss

Lite matplats och loppisfynd.

 
Jag har fortfarande inte målat om köksbordet som jag har tänkt. Det får nog bli någongång i sommar kanske. Det är ganska slitet på vissa ställen och barnen har ritat med tuschpennor och det har blivit märken som inte har gått bort. Velar mellan att ha fortsätta med samma kulör och att byta till en ny. Låter det vara tills jag bestämt mig helt enkelt. Enklast att måla i sommar också då vi kan äta ute. 
 
 
Fyndade ett träfat på loppis förra veckan. Det är inte slagsmål vid furuprylarna direkt. Man får passa när ingen annan vill ha det. Så fina saker ju!
 
 
Jag har också fyndat ett gäng tallrikar från Gustavsberg och designade av Stig Lindberg himself. Serien heter Birka och jag minns dem från Mormor och Morfars hem. De är så himla fina till bordstabletterna från Svenskt Tenn tycker jag. 
 
 
Jag hittade också ett jättestort fat, ett tvättfat kanske? Tänker att jag ska fylla det med påskliljor i påsk kanske? Jag har haft lite planer på annan växt också men har inte hitta just den i handeln ännu. Det kommer kanske in mer under våren. 
 
Fredag. Äntligen Fredag. Älskar att veckorna går så fort. Längtar till helgerna men allra mest till de dagar som är ännu ljusare och varmare. Så skönt att påsken är så sent i år.  Hoppas att den blir riktigt fin så man kan njuta av den till max. Lyssnade på podden Billgren Wood och deras påskavsnitt och det gjorde mig så pepp! Det jag gillade absolut mest var att det var uppe i god tid innan påsk så vi hinner ta med oss all den inspirationen till loppisarna! Bra där. Vill också uppmärksamma er till att gå in och läsa Johannas starka inlägg och tycker att det är så bra initiativ av henne som har en sån power till att samla in pengar till forskningen. Självklart har jag bidragit med en gåva jag med och det tycker jag att DU med ska göra. 

1 Comment

  • Anonym
    9 mars, 2019 at 17:38

    Vilka fantastiska fynd!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: