Butiker

The Apartment Pop up shop – spoiler!

 
Ja alltså vart börjar man? Vilken vinkel är egentligen finast? Älskar så mycket med den här butiken. Det är liksom inte någon speciell sak jag vill ha utan just känslan som kickar igång när man kliver in i ett sånt här rum. Så mycket färg men under kontroll. Jag skulle personligen inte klara att bo så här färgglatt men det är många idéer som kommer till mig. Tapeten, Josef Franks Klöverblad tillsammans med gröna lister och dörrar till exempel. Tror att den tapeten behöver liksom brytas av lite för att “synas”. 
 
 
Torkade buketter överallt! Och så himla vackert, ekonomiskt och miljövänligt. Tänk kostnaden på en sån här pampig bukett som ska bytas ut i alla fall en gång i veckan annars. Och slösigt. Om man inte har en fantastisk trädgård att plocka i förstås. I alla fall den hittils mest majestätiska torkade bukett jag sett. 
 
 
Fint att få in ett gammalt skåp som trots all färg faktiskt syns väldigt bra. Som att ögonen kanske söker sig till något slags lugn? 
 
 
Älskar lampfoten!
 
 
Och soffan!  Och så mattan såklart! En Märta Måås Fjetterström, price on request. 
 
 
Och kuddarna! Andreas var inte lika imponerad, han gillade kuddarna på Beau Marché bättre och jag kan absolut hålla med om att de i alla fall var mjukare. Jag hade helst inte ens behövt välja. 
 
 
Vikväggen! I så sött tyg som kontrast till allt annat. Så himla fin. Tänkte där att jag skulle behöva exakt en sån i badrummet. Jisses vad fint att ha en framför fönstret!!
 
 
Vissa saker förstod jag inte alls. Typ konerna på skrivbordet. Jag fattar ju att det är en prydnad men ja… 
 
 
Avslutar i alla fall med det fina tebordet ( visst kallas det tebord?) som så gärna hade fått flytta in här hemma som ett sidobord. Såg ett så fint på antikmässan 2017 med asiatiskt blåvitt motiv som jag inte kunnat sluta tänka på. Ska inte prata så mycket mer om det, säger bara att har ni vägarna förbi så besök butiken i Köpenhamn, Bredgade 28, nära Nyhavn. Annars så får ni scrolla upp igen och njuta av det lilla ni ser här. 

3 Comments

 • Weronica - Living by W
  27 juni, 2019 at 07:52

  Så himla fint inlägg! Så roligt att få se fler vinklar och vrår från detta ställe. Förstår att inspirationen slog i taket för dig.

  Reply
 • Sandra - Vardagskonst
  27 juni, 2019 at 23:31

  ÄLSKAR!! Hade velat se mer! Är just nu superinspirerad av både apartment dk och svenskt tenn, och detta var ju en LJUVLIG mix att få titta lite på, tack!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: