Övrigt

Helgen som gick

 
I vanlig ordning så var jag på Loppis. Hittar nästan alltid en massa fina saker som jag inte har plats för. Som den här fina pinnstolen i rödbrunt. Provsatt den till och med och den var riktigt skön. Men har man inte plats så har man inte. Både bra och dåligt det där med att ha ett litet hus. Tråkigt när man inte kan fylla det med en massa saker men desto skönare när det ska städas. Och nu när både jag och Andreas har insett att om vi bantar ner alla saker så blir det så mycket enklare att leva. 
 
 
Hittade en stuvbit som jag tyckte var så fin. En liten gardin eller ett kuddfodral kanske?
 
 
Sprang på riktigt fina glas. Dock har jag ganska många redan så det blev inget köp. Kollade inte ens vad de kostade faktiskt. Kanske slår till nästa gång om de finns kvar, skulle kunna en riktigt fin present till någon. 
 
 
Slog i alla fall till på den här korgen som tjejen bakom mig i kön blev ganska så avis på. Tänker att jag ska ha den när jag ska till affären och handla lite mindre. 
 
 
Var på blomaffären efteråt och alltså, de där ljust gula tagetesen förföljer mig. Men wow! Den ljust citrongula är så otroligt fin. 29 kr styck är ju ingen jätteutgift heller om jag vill köpa en. Vet bara inte vart den ska få bo. 
 
 
Svängde förbi bageriet på vägen hem och köpte en citron och kardemummakaka. Tog fram sommarduken från linneskåpet och gjorde ordning en kanna flädersaft. 
 
Ja det var lördagen det. Idag har jag skurat köksgolv, plockat ner allt på kökshyllorna och diskat, rensat undan en del i köket, lyssnat på musik och tagit reda på en stor mängd rabarber. Nästa vecka är det midsommar! Tiden går lite för fort nu tycker jag. Sommaren ska ju gå långsamt och kännas som en oändlighet, eller hur? 

2 Comments

 • Anna
  17 juni, 2019 at 07:17

  Har helt missat alla blommor i år. Men såklart måste jag ha ljusgula tagetes i mina gjutjärnsurnor i trädgården som gapar tomma. I vilken butik hittade du dem???

  Reply
  • Terese
   17 juni, 2019 at 23:41

   Hittade dem på den lokala plantskolan.

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: