Min önskelista

Birthday coming up!

 
När vi var i Köpenhamn så gick vi in på Illum ( typ NK) och köpte iskallt vatten nere på mataffären. På vägen upp igen så gick vi igenom parfymavdelningen som är lite av de värsta avdelningarna jag vet. Folk sprayar hej vilt och jag känner mig ganska obekväm för oftast vill jag bara gå runt och titta, men säljarna kan vara ganska snorkiga i såna delar av lyxvaruhusen. Dock var det en jättetrevlig dansk kille som jobbade på Byredo där jag hade siktet. Har ju varit sugen på ett doftljus länge men svårt att gissa sig fram över nätet. Gillade faktiskt alla som jag trodde jag skulle tycka om. MEN! Jag förälskade mig i parfymen 1996. Så otroligt underbar! 
 
 
Finaste linnekudden från Svenskt Tenn och Josef Frank i mönstret som jag önskat mig länge. Ska ju till Stockholm en tur under den kommande semestern så jag måste in och klämma på den lite om inte annat. Älskar att tyget är mörkbrunt.
 
 
Skål eller tallrik ur serien Birka designade av Stig Lindberg för Arabia/Gustavsberg. 
 
 
En bukett kamomill eller liknande skulle göra mig glad. Så somrigt och fint. Ja och sen önskar jag mig hårborstningar av barnen. Massage är de bra på också. Tar en av varje tack. Ostron är också fint. Alltså de som känner mig tycker nog att jag är så jobbig. Jag pratar typ alltid om ostron och vill att alla ska smaka. 
 
Ja det var lite vad jag har på min önskelista. Men mest av allt vill jag bara ha en mysig dag med min familj. Om en vecka är det dags att fira. Jag tror att vi minsann tar bilen upp till Arild och fikar på Flickorna Lundgren kanske. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: