Blommor och trädgård

Årets pelargon och lite annat

 
Så fin den är, årets pelargon. Köpte ingen dock då jag har fullt upp i här hemma med sticklingar som behöver sin plats. Håller nämligen på att driva upp fler plantor av min favorit Pelargonium Sidoides ( mörk pelargon). Gillar att fylla fönsterbrädorna med pelargoner. Och allra finast i gamla slitna lerkrukor. 
 
 
Var på loppis och såg fina stolar i trä. Köpte inga. Jag har ingen plats. Vilket påminner mig om att jag ska gå igenom rum för rum och göra mig av med saker som inte får plats eller that do not sparkle ( som Marie Kondo skulle sagt). Kanske ska testa med en bloppis på insta. 
 
 
Var på antikmässa förra lördagen och spanade på belysning. Gillar den tredje från vänster på den översta raden. 
 
 
På loppis såg jag också ett rosmönstrat täcke som var väldigt fint. Dock känner jag mig ganska så färdig med rosmönstrat. Men fina färger. Hade den varit billigare så hade jag kanske slagit till på att ha den som picknickfilt. 
 
Annars då? Ja, jag längtar otroligt mycket till min semester. För första gången någonsin så kan jag tänka mig en semester med en hel del regn. Dels beror det väl på den förra sommaren som mättade solkraven rejält och för att det helt enkelt känns ok så länge jag får vara med min familj och vara ledig. Koppla av och fixa lite hemma. Träffa mamma, fira Hedvig som fyller år, ta en tur till Danmark, utforska Stockholm, rensa, fiska krabbor, läsa en bok eller två och försöka träna lite. Loppis måste jag gå på också såklart. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: