Loppis och återbruk

Veckans loppisfynd

 
Det märks ganska tydligt på loppisarna just nu att det är loppissäsong. Nästan tomt på hyllorna där jag brukar hitta porslin. Så himla bra för miljön! Det är ju det som är bra med loppis också, att eftersom det är en brokig samling grejer och finns i stort sett bara en av varje så vet man ju ändå inte vad som är slut. Så ingen ångest över det liksom. Jag hittade en korg som passar bra att bära tvätt i. 
 
 
Såg ett fint furubord. Paxade. Åkte och hämtade mannen. Mätte. Insåg att han har för långa ben och kan inte sitta vid det är bordet. Jäkla skit. 
 
 
Köpte ett gammalt IKEA örngott för en tia.
 
Jag har tänkt att jag ska knåpa ihop ett loppisinlägg ( kommer framöver) med vad jag letar efter och vad jag har för loppisfokus och ledord. Rätt så bra att ha ledord för att hålla sig lite inom ramarna. Egentligen så lever jag efter skolan att känns det rätt så är det rätt. Ni vet, man ser en pryl och så är den WOW även om den inte passar in hemma. Men ibland kan det vara svårt att avgöra om det är en keeper eller inte. Tvekar jag så köper jag inte. 
 
 
Hittade en söt korg med fint lock och spänne. Ska byta ut spännet bara, det är typ en sliten snodd där nu. Får se vad det blir och vart korgen ska användas till. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: