Inspiration sommar

Sommardagar

 
Detta inlägg innehåller en reklamlänk
 
 
Älskar det här tyget och klänningen från HM. Det påminner mig om barndomen på något sätt. Säkert fanns det något liknande mönster på något tyg hemma hos farmor eller på någon av hennes klänningar. 
 
 
I måndags, vilket känns som en evighet sen, så åkte vi en tur genom kullahalvön och stannade vid Flickorna Lundgren på skäret. Det ser himla soligt och fint ut men det var så blåsigt den dagen så vi bestämde oss för att åka vidare. Knäppte i alla fall ett kort, det såg så fint ut med de rutiga dukarna. Vilken tråkig säsong det måste vara för alla utomhusfik och glasskiosker. En stor kontrast mot förra året. 
 
 
Vill kunna hänga tvätten utomhus precis som Julia. Och ett litet tips är att köpa en sån här fin korg som brukar finnas på loppisar, som man kan bära tvätten i. Kan också vara fint att ha på golvet bredvid soffan till extra filtar eller att ha på ett högt skåp och gömma undan tråkiga saker i. 
 
 
I tisdags fyllde jag år ( och Andreas, så tråkigt att fylla på samma dag) och vi åt världens godaste chokladkaka med vaniljglass som jag skrivit om HÄR. 
 
I morgon blir det kanske en liten loppistur här ute på landet om vädret tillåter. Vi passade på att städa inne idag och egentligen är det bara barnens rum kvar men jag känner mig så där pepp på det faktiskt. En miljard prylar som ligger huller om buller, och så det värsta. Pysselbordet! Men jag ska göra en rejäl rensning så blir det så mycket lättare att städa där sen. Vad gör ni regniga dagar?
 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: