Barn

Folkets park med mera

 
Vi tog en selfie innan det var dags för att hoppa på tåget till Malmö. Så sjukt trött jag ser ut. Och det är jag också. Varje morgon. Jäkla kvalsterallergi, sommaren är värst. Precis som pollen men allergi inne. Vaknar täppt i näsan varje dag och nyser konstant. 
 
 
Efter att vi varit på Byggfabriken och Qvesarum som jag visade igår så hoppade vi på en buss till Folkets park i Malmö och åt pizza på Far i hatten. Den är ganska stor Folkets park. Mycket lek för barnen med olika lekplatser, barnen kan odla, utöva olika sporter och så kan man äta pizza och dricka finöl. Eller äta glass på Ben & Jerrys.
 
 
Mysigt inne på Far i hatten tycker jag. Vill också ha sittbänk längs med en vägg och en massa kuddar som man kan fylla bänken med. Gillar också att hylla i fönstret med inlagda frukter och grönsaker. Fina lampor också!
 
 
I en annan del av restaurangen fanns denna tapet. Så fin! Ser ut som Björnbär visst?
 
 
Alltid fint att ta ett foto vid en fin vägg!
 
 
Sen drog vi vidare till AB Småland innan det var dags att gå till tåget. Så fint när butikerna suddar ut gränserna lite och har växter utanför tycker jag.
 
 
Vi spanade in lite växter inne också. 
 
 
Och fina påslakan i bomull har de också. Vi har dem i ljusblått och jag skulle absolut kunna tänka mig en uppsättning till. De ljusgula var som citronsorbet. Tänk dem i ett soligt rum!
 
 
Den här ytan spanar jag på varje gång jag är här. Känns så somrigt med de torkade blommorna. Ganska bra exempel på att något så enkelt kan göra så mycket. Billigt, enkelt, miljövänligt. Fin blå vägg också. 
 
 
Ett sånt här bord vill man ju ha. Eller ja det är ju två stycken som de har satt ihop men det är så trevligt tycker jag att kunna se varandra än att alla sitter på en lång rad. Så trist att hamn längst ut på kanten tycker jag. Och allra helst om platsen mitt emot är tom. 
 
 
Och så den sista bilden. Är det rosépeppar tro? Så otroligt fint att torka! Måste plantera!
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: