Butiker

Ett besök på Svenskt Tenn

 
Alltså mönstermixen! Hur fin? Älskar Hawaii tyget som rullgardin. Och så himla fint med längder i mönstret Delhi. Det är just mixen av mönster som gör att det lyfter tycker jag. Att ha ett och samma mönster och bara med jobba med något enfärgat blir, ja helt klart stilrent och såklart också jättesnyggt men det kanske blir lite platt? 
 
 
Linnedraperi i det mörkt bruna Hawaii. Också helt magiskt! 
 
 
Grön sammet tillsammans med kudde i mönstret Delhi. Mums!
 
 
De två stilrena rosa fåtöljerna i sammet är inte något jag hade gett mig på personligen kanske men hade absolut kunnat tänka mig dem i mörkt grönt. En korgstol också tack! Jag tycker att de är så modiga med färgerna på Svenskt Tenn, det är som att hoppa i en stor godisskål med lyxiga karameller. 
 
 
Soffan!!!! Och speciellt i kombination med fåtöljen i Zebra. Åter igen en mix som gör det hela så snyggt. 
 
 
Och den knalliga dagbädden, så fin! Och vilket mys att sitta och jobba där vid skrivbordet. Kanske fungerar utmärkt som skrivbordsstol, eller kanske inte? Men så himla snyggt. 
 
En lite större påse följde med mig hem och det kommer bli så fint hemma. Jag ska försöka hinna med en hel del projekt hemma. Det riktigt brusar i huvudet av alla inspiration. Vet knappt var jag ska göra av den, haha. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: