Hem till salu/Sålda hem

Allevadstorp i Köpingebro

 
Intill Fyleån ligger gården Allevadstorp som är en orenoverad pärla. Jag älskar att kolla på såna här bilder på hus som ingen renoverat. Fint golv ligger i hallen, gillar kombinationen mörkt rött med det beiga. Och dörren hade jag också sparat. Skrapat och målat med linoljefärg såklart. 
 
 
Hallen från annat håll. 
 
 
Det gamla köket. Fina fönster och en ganska bra planlösning för ett kök. Vi har diskho vid fönstret vilket jag alltid kommer att vilja ha nu när jag vant mig och här känns det kanske lite ihoptryckt mot sidorna med en ho vid fönstret. 
 
 
Skafferi intill köket. Hur lyxigt!? Å vad jag skulle vilja fylla det med allt möjligt gott. Hänga torkade kryddor, kunna ladda upp med mat som köpts på gårdarna runt i kring. 
 
 
Fin kakelugn och ett riktigt fint trägolv. 
 
 
En stor gård alltså. Med stall. Där hade jag velat ha två, tre hästar. Lite höns pickande på gården som jag delvis skulle fixa till. Lite grus och planteringar för att skapa lite välkomnande. Och en hund vill jag absolut ha. Kanske två. Så fint att drömma sig bort lite. Sa jag att det inte kostar ens en miljon? Finns att spana in på LRF Konsult. Krävs en del för att bo där, det krävs lite jobb. Men vilken möjlighet!
 
 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: