Byggnadsvård

Veckans lista 5/19

Detta inlägg innehåller reklam
 
 
Efter att ha plockat ner julstjärnorna i sovrummet så blev det ganska dystert så fort mörkret faller. Jag har konstaterat att jag skulle behöva ha mer lampor i sovrummet än bara två sänglampor. Taklampan trillade av någon anledning ner hela tiden så den har fått flytta in i Hedvigs rum istället. Skrivbordslampan jag hade innan har också flyttat in i Hedvigs rum då hennes sänglampa gick sönder. En lampa som jag definitivt aldrig skulle dela med mig av är Paavo Tynells snäcklampa 5321 som designades redan 1938. Det är i alla fall något av det finaste jag sett och ja, kanske får bli ett litet sparande till en. Livslång kärlek!
 
 
Foto: Via Quotesboxes
 
Drömmer just nu om att få lite miljöombyte. Paris längtar jag alltid tillbaka till. London är något jag drömmer och att upptäcka. Jag har aldrig varit där. Men såklart finns det så mycket jag vill se i Sverige också. Och Danmark! Tänk att det ligger så nära och är som att åka långt bort. Lite som Gotland, en helt annan värld. 
 

 
Jag har hittat en del necessärer på Svenskt tenn som jag blivit sugen på att köpa men varje gång jag ska slå till så är de slut. Och många av de olika mönstren dyker sällan upp igen. Ja, så idag slog jag till på en klassisk necessär i Estrid Ericsons elefantmönster. Livslång kärlek var det ja.  
 
 
Längtar lite efter att åka till en byggnadsvårdsbutik. Den som ligger i Höganäs och heter Kullabyggdens byggnadsvård är så mysig att besöka. Mer om den och andra byggnadsvårdbutiker finns HÄR!
 
 
Solig assiett i stänkmålat (handmålat) Spruzzimönster. Så fint med en gul! Fin med ägg till påsken men också som kakfat i sommar. Finns hos Tambur. 
 
 

Other Stories inspirerar med koftaklänning och skärp i midjan! Snyggt! Längtar tills jag kan gå i klänning igen utan att frysa. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: