Färg och tapet

En perfekt palett

 
 

Sofia Wood är så inspirerande tycker jag. Se vilken fin bild hon har fångat med kameran. Träsoffan i kombination med vackra vårblommor, klassisk duk och knallröd stol. Riktigt riktigt fint! Färgskalan är mjuk och helt fantastiskt. En modern allmoge.  
 
 
 
 
Ett av de mest geniala dragen jag gjort här hemma är att tänka utanför boxen när det gäller kulörer. Några av de absolut vackraste kulörerna som finns tycker jag faktisk är fasadkulörer. Vi har tex gått efter fasadkulörer här hemma och målat med både grått och grönt. Det är kulörer som går så fint ihop med naturen och passar så bra inomhus på snickerier, väggar och på möbler. Gillar verkligen den beiga kulören på bilden. Alcro har jättefina bilder och inspiration på sin sida. Kolla in kulörerna nedan, så fina! Men såklart så får man ju anpassa dem efter sitt eget hem beroende på läge och så vidare men ett bra utgångsläge. Och ser ni att många av fasadkulörerna kommer igen i Sofias fina bild?
 
 
Någon som också inspirerat mig är @alexanderssonhanna på instagram med sina loppisfynd. Vilka loppisskatter. Ibland undrar man hur det kan komma sig att man komma hem med så fina saker vid ett och samma tillfälle för 195:- ? Vad letade de efter egentligen de som gick förbi de där skatterna? 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: