Mode

En ny favorit

 
 
Här är den! Min nya necessär! Som ska följa mig genom livet. Räknar iskallt med att den håller så pass länge. Egentligen så använder jag inte en så stor necessär till vardags utan mest när jag behöver har med mig större prylar som hudvårdsartiklar och så, men funderar på om jag ska samla alla mina scrunchies i den så den kan stå i sovrummet hela tiden. Riktigt ögongodis som piffar upp vilken tråkig hylla som helst. Den var ju så fin inuti också. Skinndetaljer och dragkedja i mässing minsann. På bild också en spegel ( som jag missat att putsa ) som jag fyndat på loppis. Jag tror att den är i tenn och högst upp två svanar som möts. Jag får kanske ta med den på skidsemestern senare i vår. Necessären alltså, inte spegeln.  Jag hoppas verkligen inte att ni råkar se mig i skidbacken för det var inte igår jag åkte skidor om man säger så. Har iaf lyckats hitta en jacka och ett par byxor som jag har saknat länge. De kommer ju till användning vid fler tillfällen tack och lov. Jag ska någonting som har med Sälen att göra men sen vet jag inte mer. Inte jag som bokat, det märks va? Vad gör man där hela dagarna egentligen? Man kan väl inte åka hela tiden? Vad kan man göra mer? Tipsa gärna!
 

2 Comments

  • Gisela
    8 februari, 2019 at 11:53

    Den är verkligen så fin den necessären.Drömmen ♡ (Trodde först du skulle ta med dig spegeln på skidsemestern:)

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: