Min önskelista

Önskelista julen 2019

 
Dag för den årliga önskelistan. Jag har samlat några fina saker som jag skulle njuta väldigt mycket av och alla är verkligen hållbara för mig, jag kommer tycka om de här sakerna tills att de tar slut. Det är sånt som ska vara på en önskelista tycker jag. Saker man tar till hjärtat. Parfymen “1996” från Byredo är en lyxig parfym som jag förälskad mig i den här sommaren men fortfarande går runt och tänker på. Bilden med frukosten är från Johannas vistelse ( foto: Alice J) på Hornbækhus och någon gång till våren hade det varit så mysigt att åka till Hornbæk och bo kvar där över natten. En snygg smörkniv är aldrig fel, “Thebe” från Gense är en av de absolut finaste jag kan tänka mig. Drömmer om besticken och salladsbesticken med. Allihop finns hos Tambur Store. Jag tycker att ett kuddfodral kan förändra så mycket i en bäddning, jag tycker inte att man behöver byta ut allt utan att ett örngott räcker långt. Det är också fint att slänga en vanlig sovkudde i soffan, det är ju så mycket skönare än en prydnadskudde. “Clover” från Garbo and friends fångade mig direkt! Älskar det söta mönstret, fint både till jul och sommar. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: