Veckans lista

Veckans lista 34/19

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
Tycker det är lite extra spännande med skåp där det händer något. Det här hörnskåpet från 1700 talet är så vackert tycker jag. Ett hörn har man ju ofta över. Det rymmer ju inte så mycket men tänk ändå vad fint att förvara handstöpta ljus i, kanske lite vaser och ljusstakar. Eller kanske ett skåp för te.  Högst upp i skåpet finns en skedhylla, främst tänk till lite större skedar skulle jag gissa. 
 
 
Alltså jag är sååå svag för manchester. Jag älskar manchester. En gång, jag har nog redan berättat det, men ja en gång när jag fortfarande bodde hos mamma och pappa så hade jag manchestergardiner och damen i tygaffären tyckte jag var knäpp som valde en så grovt material att sy gardiner i. Sen några år efter det så blev det värsta boomen och det fanns både på Åhlens och Ikea har jag för mig. Jag hade faktiskt kunna tänka mig en supercool dagbädd eller fåtölj eller nåt. Gärna lite nött, inte för mycket 70-tals känsla utan lite mer manchester a la 30-tal. Undrar om någon av er fattar alls vad jag försöker beskriva. De här vinröda manchesterbyxorna finns hos & Other Stories och finns även i navy. Tänk tillsammans med romantisk vit blus eller kanske en blå mjuk jeansskjorta. 
 
 
Är ganska så avis på Johannas loppisfynd och tänker främst på skogens guld ( korgar har jag redan he he) men det vackra fatet går inte av för hackor det heller. 
 
 
Gissar att de flesta av er har koll på Weronica Fremenius ( Living By W ) andra konto på instagram där hon huserat den större delen av sin instagramtid denna sommar. @baravackrating heter kontot och där får vi inte bara ta del av hennes bilder på loppisfynd utan också en helt fantastisk loppisskola där Weronica tipsar om erfarenheter, taktiker och smarta sätt att tänka. Hur lär man sig hitta de där guldkornen? Är det viktigt att sakerna man hittar är stämplade? Vad är ett fynd?
 
 
Ännu ett instatips! Kontot @sean_anthony_pritchard bjuder oss på inspirerande buketter med säsongsaktuella Dahlior. Det jag dock fastnade mest var just kombinationen av den rutiga duken och vasen med texten. Ja såklart blommorna gör sitt också! 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: