Högtider

Kräfttider

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
Tänk vad härligt att ha den här skålen som tradition att plocka fram år efter år. Fylld med kräftor och med några dillkronor? Finns i skrivande stund att buda hem på Bukowskis. 
 
 
Den här duken pryder nu vårt uterum och jag har tänkt att den ska få ligga där de flesta säsonger. Det är en duk som funkar så bra till jul, påsk, sommar och kräftbordet. Det är faktiskt till och med så att jag har köpt två. Den andra har jag klätt in resårmadrassen i, den som ligger i dagbädden i uterummet. Nu är den klädd i rutigt och ser riktigt prydlig ut. Det är ett väldigt bra knep om man vill piffa till en resårmadrass. Oftast är det svårt att hitta metervara som är tillräckligt bred för att nå runt hela vägen på en säng, men dukar är ofta ganska långa och breda. Just denna duk är mjuk och följsam och finns på HM Home´s rea. 
 
 
En bricka från Svenskt Tenn i mönstret Italian Dinner piffar till vilket tråkigt bord som helst. 
 
 
Och så finast av allt! Kopparna designade av Wilhelm Kåge för Gustavsberg som jag såg på en loppis förra veckan. I dag kunde jag inte hålla mig längre, så jag åkte tillbaka för att köpa dem idag. Och de fanns kvar! Så otroligt fina, känns väldigt 30-tal och jag tänker att man kan servera rykande kall fransk cider i dem. Dessa är nog mitt finaste loppisfynd sommaren 2019. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: