Hem till salu/Sålda hem

Birkavägen 24, Djursholm

 
Jag brukar inte vara så förtjust i hem som är färdiginredda. Mitt kreativa sinne kickar igång när jag ser ett gammalt omöblerat hus. Gärna så fallfärdigt som möjligt. Då är det som klarast i mitt huvud. I det här hemmet är det redan färdigt och det finns inget utrymme för min kreativitet. Det behövs såklart inte. Här är det färdigt att bara njuta av. Vilket hus! På finaste Djursholm vilket redan där skvallrar om att det är en prislapp alldeles för hög för min plånbok. Men att njuta av dess fina bilder är ju gratis!
 
 
Så mysigt att ta tillvara på en liten hörna och vips får fyra sittplatser. Lustigt är att jag igår kväll satt och skrev på ett inlägg om ett hus som är till salu. Där skrev jag om träpanel i grönt och dörrar i gråbeige. Jag ska visa senare i veckan. Så himla fint att katten fångades på bild också.
 
 
Finheter var man än tittar. Den gamla slitna trappan, panelen, ljusinsläppet, ledstången, tapeten… 
 
 
En mysig hörna där jag gärna hade suttit med en varm kopp och en riktigt bra bok. 
 
 
Vackra golv, älskar att det finns en ram runt.
 
 
Fina nyanser och mysigt litet rum.
 
 
Hur magiskt är inte det här fönstret? Vilken dröm!
 
 
Avslutar med en så mysig arbetsplats. Tänk att sitta där och arbeta undan några papperhögar en fredag. Bara mysigt!
 
 
Objektet är fotat av Lina Östling för Skandiamäklarna.  

1 Comment

  • @homesinsideout
    6 september, 2019 at 13:38

    Men vad kul att du gillar vårt hus! 🙂 det är precis sålt så gäller att vänja sig av med just denna vackra boning! För fler bilder så följ gärna mig @homesinsideout och min man @dexner_woodworking på instagram!!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: