Mode

Höstinspiration

Detta inlägg innehåller reklam
 
 
1.Jag ÄLSKAR denna gröna fiskbensmönstrade kappa i ullmix från & Other Stories! 2. En grön beanie att matcha med! 3. En vit klassisk polotröja borde finnas i alla garderober. Snyggt till kappa, under hängselbyxor, tillsammans med pärlörhängen eller med valfri underdel i jeans eller manchester. 
 
 
4. Ingen har nog vid den här laget missat att rutor är höstens mönster? Den här klassiska klänningen är så snygg och fungerar med nästan vilka skor som helst. 5. Ett pannband i vitt ( heter det fortfarande så?) är så snyggt och passar mitt huvud bättre än mössa. 6. Ett par sneakers är väl aldrig fel? Och ett par gröna hade varit så snyggt med klännigen och pannbandet. Och sen den gröna kappan på. 
 
Åååå vad mycket snygga kläder det finns just nu! Rutor, manchester, snygga sneakers, snygga väskor, snyggt stickat.. Överallt finns det så snygga plagg och det var längesen modet var så här snyggt tycker jag. Dock har jag ändå lyckats hålla i plånboken. Jag har faktiskt lagt mest pengar på hudvård och då främst till ansiktet. Jag har nördat ner mig i serum, pads, peeling och masker. Och jag märker så stor skillnad på mitt ansikte och har faktiskt lyckats bli av med rynkor jag trodde skulle vara där för all framtid. Jag har verkligen gått och trott att inget märke är bättre än det andra. Ska berätta lite mer om det i senare i veckan. 

2 Comments

 • Linda
  27 oktober, 2018 at 12:26

  Supernyfiken på vilka produkter som gör sånna underverk

  Reply
  • Terese
   15 november, 2018 at 21:23

   Exuviance! Finns hos Skin City

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: