Min önskelista

My wishlist julen 2018

 
1. Lampa med superfin väckad skärm som nog är den finaste lampa jag sett i mitt hela liv utan att överdriva. SÅ himla fin ihop med foten. En dyrgrip som nog kommer ligga kvar på listan ett tag. Från Svenskt tenn. 2. Superfin pläd i sammet och en superhärlig kulör som går under namnet Canyon red, Artilleriet. 3. Det blev en tredje dyrgrip på listan men det kallas väl wishes av en anledning eller hur, nåväl en väska som heter The Megan och kommer från märket O My Bag. Vegatabiliskt garvat läder. Oh yes. 4. Miljösnäll städning med de bästa produkterna jag testat inom städ faktiskt. Det känns riktigt bra att städa med Pure Effect, de kostar en slant men är så dryga. 5 och 6. Superfina vinglas från Artilleriet, så fina de skulle vara till min fina gröna duk jag köpte i somras eller för all del den kritfärgade i linne. Och gärna i sällskap med de sååå fina palmglasen! 7. En ny grytvante är behövlig, och Svenskt tenn (igen) har den finaste som är sydd i mönstret Primavera. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: